Personlig assistans

Är du intresserad av kvalitativ personlig assistans från ett assistansbolag som driver företaget från hjärtat?
MR Assistans är ett privatägt assistansbolag som tillhandahåller personlig assistans till brukare i Västra Götaland och ägs av Regina och Mattias Lind. Både Mattias och Regina är aktiva inom företaget och är engagerade för att skapa nöjda kunder och personliga assistenter.

Med våra erfarenheter i assistansbranschen i kombination med ett allmänt missnöje med hur assistansbranschen fungerar beslutade vi att vi hade en skyldighet och vilja att starta assistansbolaget MR Assistans. Det som är kännetecknande för oss är att följa vårt hjärta för att tillhandahålla tjänster som är grundat på förutbestämda rutiner och kvalitet. Det betyder att alla kommer uppleva rättvisa jämfört med andra i företaget, men det viktiga är att alla ska bli sedda och känna sig lika viktiga.

Som kund hos oss kommer du att bli omhändertagen av ett team av personliga assistenter och administratörer som gör allt för att uppfylla dina mål och hjälpa dig att få en kvalitativ vardag. Som komplement till dessa har vi dessutom god erfarenhet av att ansöka om personlig assistans hos såväl kommunen som Försäkringskassan. Vi samarbetar dessutom med jurister med god kunskap inom LSS för att säkerställa att du får den personlig assistans du har rätt till.

På MR Assistans är vi tillgängliga dygnet runt. Även om vi inte finns på kontoret är vi endast ett telefonsamtal bort och finns alltid här för att garantera din personliga assistans.
Vid behov av nya personliga assistenter går vi igenom vad du söker hos din nya personliga assistent och ser där till att minimera antalet personliga assistenter som du ska behöva möta för din personliga assistans. Vi arbetar konstant för att se till att dina personliga assistenter trivs och får så mycket arbete att de vill stanna hos dig så att vi kan garantera att antalet personliga assistenter i ditt liv ska vara tillräckligt men ändå till ett minimum.

Assistansbolaget MR Assistans har med sin effektivitet mycket låga administrativa kostnader. Du erbjuds en månadssammanställning på hur dina timmar används för din personliga assistans och vad assistansersättningen har använts till. Du kan också välja hur du vill få din sammanställning och med vilken frekvens.

Vill du byta bolag och prova MR Assistans hjälper vi dig med allt administrativt som krävs, från uppsägning till de papper som ska skickas till Kommun och Försäkringskassa.