Personlig Assistent

Är du intresserad av att arbeta som Personlig Assistent? För MR Assistans är alla medarbetare enormt viktiga. Det är de personliga assistenterna som är nyckelpersonerna i verksamheten och som i sin tur ger våra kunder den kvalitativa vardag som hjälper dem att vara del av samhället med hjälp av personlig assistans.
Vi finns alltid för dig som personlig assistent för att ge dig stöd och uppbackning när du behöver det.

Hos oss får du som personlig assistent goda anställningsvillkor med konkurrenskraftig lön, friskvårdsersättning och villkor enligt vårt kollektivavtal med Vårdföretagarna/Kommual.
För att vi ska kunna utvecklas för att ge våra personliga assistenter bästa möjliga anställning är dina åsikter enormt viktiga för oss. Som personlig assistent har du nära kontakt med dina chefer och kan alltid komma med konstruktiv kritik om hur vi kan förbättra oss.

Vi genomför också regelbundna medarbetarundersökningar för att få en god bild över trivseln bland våra personliga assistenter och kunder som får personlig assistans i företaget. Dessa undersökningar ligger sedan till grund för att utveckla assistansbolaget framåt.

För att underlätta administrationen för våra personliga assistenter använder vi oss av Tidvis som verksamhetssystem. Här kan ni se scheman, lägga in ledighetsansökningar, rapportera tid och ansöka om övriga ersättningar.