top of page

Bli personlig assistent

Vår största tillgång!

Vill du arbeta med mänskliga rättigheter? Då är yrket personlig assistent något för dig! Som personlig assistent gör du det möjligt för en människa att leva sitt liv efter sina förutsättningar och möjligheter och du är vår största och viktigaste tillgång.  Det finns inga ”vanliga” assistanser eller ”vanliga” assistenter. Vi vet att varje individ är unik och tycker att personlig assistans ska vara just personlig. Det innebär att det inte finns någon standardmall för hur vi vill att assistent ska vara eller vilken bakgrund hen ska ha – varje enskild assistans kräver unika egenskaper och kompetenser.

Men det finns saker som vi kräver av alla som arbetar hos oss. Vi vill att du delar vår syn på social hållbarhet. Att du förstår hur viktig din roll som assistent är och vilket ansvar du har. Att du vill vara med och skapa en assistans som bidrar till varje individs rätt att leva som andra samtidigt som vi värnar om LSS-reformen genom att alltid sträva efter att göra rätt och riktigt.  

personliG ASSISTENT

Vårt erbjudande till dig

Vi är ett växande företag, tack vare våra kunniga och duktiga medarbetare som gör att fler och fler söker sig till oss. Hos oss möter du engagerade kollegor på alla nivåer, oavsett position. Vi behöver bli fler och kanske är just du vår nästa medarbetare?    

Engagerade.png

Engagerade chefer
Vi arbetar mot samma mål, tillsammans. 

Utveckling.png

Utvecklingsprogram
Vi erbjuder relevanta utbildningar för att stärka vår personal.

kollektivavtal.png

Kollektivavtal
Vi har självklart kollektivavtal (Vårdföretagarna) och avtalsenliga löner.  

Tidvis.png

Enkel tidrapportering
Det ska vara lätt för dig att tidrapportera, hos oss gör du det digitalt i Tidvis.

Friskvård.png

Friskvård
Vi vill att du ska må bra, på jobbet och utanför och erbjuder ett generöst friskvårdbidrag som stöd.  

Beslut.png

Korta beslutsvägar
Vi tror på tydliga mandat och stort eget ansvar för våra chefer, vilket ger korta beslutsvägar och enkelt för dig att få svar på frågor. 

Karin.jpg
bottom of page