top of page

Anna Tallavaara - Stärker upp Falukontoret

-Jag har jobbat administrativt i stort sett hela mitt tidigare yrkesliv och att ge service samt få vara till hjälp är det som drivit mig framåt. Rollen som Uppdragschef visar mig ytterligare sätt att ge service och har även gett mig en väldigt positiv inblick i en bransch som jag gärna vill lära mig mer av, berättar Anna.


Anna såg en annons om att arbeta som personlig assistent och blev nyfiken på vad jobbet innebar. Hon ville testa något nytt och blev anställd som personlig assistent åt en kund i Falun. Hon tycker det är viktigt att varje unik kund får känna sig sedd och känna tillit, att man som personlig assistent får delge trygghet på bästa möjliga vis. Att tillsammans med både kunder och assistenter skapa harmoniska team som efterlever kundens behov och även skapar det där ”lilla extra” som gör att harmonin känns.


I sin nya roll, som uppdragschef säger Anna:


- Det ska bli otroligt kul att få lära känna branschen ännu mer. Känns väldigt spännande att få vara med på resan att bygga upp MR Assistans till något extra. Atmosfären här är ärlig, driven, osar kvalitet, teamengagemang och nyfiken framåtanda. Här vill jag vara med och agera!


Anna bor strax utanför centrala Falun med skogen bara ett fåtal meter från husknuten. Hon tar sig gärna ut i naturen för promenader och då gärna med picknick. Socialt umgänge av alla möjliga slag och lite motion i olika former, får henne att njuta här och nu.


Vill ni komma i kontakt med Anna så når du henne på kontaktuppgifterna nedan.


Anna Tallavaara 010 – 146 88 62

Anna.tallavaara@mrassistans.se


178 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page