top of page

Helena Näslund - Nyström öppnar dörrarna till nytt kontor i Örnsköldsvik.

Uppdaterat: 1 apr.
Helena är född och uppvuxen i Örnsköldsvik och där hon fortfarande bor med sin familj och en liten hund. Hon trivs bra med att ha nära till både skog och hav och på sin fritid gillar hon att pyssla med hemmet, påta i trädgården, umgås med familj och vänner.


- Jag ser fram emot att få öppna ett nytt kontor här i Örnsköldsvik. Det är lättillgängligt för våra kunder och assistenter. Vi har hittat den perfekta lokalen där det finns utrymme för kundaktiviteter och träffar. Det finns fri parkering utanför dörren så det är enkelt att titta in vid behov eller bara en kopp kaffe, säger Helena med ett leende.


Det var tack vare ett tips från en god vän som gjorde att Helena hamnade som administratör på ett assistansbolag för många år sedan. En roll som hon trivts väldigt bra med, hon har även arbetat som uppdragschef men återkom till administratörsrollen då hon trivdes bättre med det arbetet. Idag arbetar hon som administratör samt systemansvarig hos oss på MR Assistans. Helena besitter en enorm kunskap om hur assistansen ska skötas utifrån kunden men också utifrån alla lagar och regler som styr assistansen.


- Jag trivs bra i min roll som Administratör och Systemansvarig. I båda mina arbetsroller får jag vara behjälplig för kunder, assistenter samt till de övriga medarbetarna i organisationen. Det är viktigt att vara tillgänglig, lyhörd och ta sig tid att lyssna på både kunder och assistenter.


Vill du komma i kontakt med Helena så når du henne på kontaktuppgifterna nedan:

Helena Näslund Nyström Tel: 010-146 88 66 Mail: helena,nystrom@mrassistans.se

72 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page