top of page

MR Assistans utökar Skellefteåkontoret med Jan-Eric Wiklund!

Uppdaterat: 18 mars


Jan-Eric Wiklund har arbetat större delen av sitt liv som resande säljare vilket han trivdes bra med och hade då inte tankarna på att börja arbeta som uppdragschef. Rollen som uppdragschef kom av en slump och han har inte ångrat sitt beslut en enda dag.
- Det började med att jag tränade ett lag i rullstolsinnebandy där min son spelade från 1999 till 2012. Förutom att jag var tränare så arbetade jag i föreningen med vår slalombacke som anpassades till funktionshindrade samt att jag jobbade i en restaurang. Styrelsen beslöt efter några år att lägga ner hela föreningen och jag blev då tillfrågad av ett assistansbolag att starta upp ett kontor i Skellefteå, berättar Jan-Eric.


Jan-Eric trivs väldigt bra med att arbeta som uppdragschef inom personlig assistans. Han tycker att det viktigaste är att kunderna mår bra och att assistansen utgår utifrån kundens behov och att han som uppdragschef finns där för kunden om och när kunden behöver stöd och hjälp. Han känner att MR Assistans är rätt plats för att få utveckla sig själv i samt dela med sig av sin kunskap.


- Personerna som leder detta bolag utstrålar kunskap och jag känner att framtiden är ljus. Jag tycker det är jätteviktigt att alla i organisationen talar samma språk och kan hjälpa varandra. Det blir en trygghet både för oss på lokalkontoren samt för kunderna, säger Jan-Eric.


Vi på MR Assistans tackar för Jan-Erics förtroende och ser fram emot ett långt och produktivt samarbete. Även om Jan-Eric har hunnit fylla 69 år så har han inga planer på att gå i pension.


- Jag har provat vara pensionär under sex månader 2019 och det räcker så säger Jan-Eric med ett skratt.


Vill du komma i kontakt med Jan-Eric Wiklund så når du honom på kontaktuppgifterna nedan.

Jan-Eric Wiklund Telefon: 010 – 146 88 68 Mail: jan-eric.wiklund@mrassistans.se

81 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page