top of page

MR Assistans välkomnar Monika El Harbiti till Uppsala/Stockholm-kontoret!Monika är en social och glad kvinna som står upp för sina kunder i den personliga assistansen. Även om hon har arbetat inom exempelvis butik så har Monika alltid haft tanken på att vilja göra skillnad för människor med funktionsvariation länge. I sin roll som uppdragschef för Uppsalakontoret så arbetar hon utifrån varje kunds behov samt att varje kund är unik.


- Jag har ett genuint intresse för personlig assistans. Jag brinner för att hjälpa människor med olika funktionsvariationer till att leva ett värdigt och hållbart liv, säger Monika.


Monika bor med sin man och fyra barn i Uppsala där hon trivs väldigt bra. Hon blev tipsad av en kompis för ett par år sedan om en ledig tjänst som uppdragschef och det slutade med att hon fick jobbet. Monika har jobbat många år inom assistansen och har mycket erfarenhet inom branschen.


- Jag tycker att det ska bli väldigt roligt att få möjligheten att vara med från start och bygga upp MR Assistans ännu starkare, att få känna delaktighet och att få jobba tillsammans med härliga kollegor som besitter olika kompetenser och ett enormt driv, säger Monika.


Det är inte brist på drivkraft hos Monika. Hon ser en framtid hos MR Assistans och arbetar aktivt för att stärka kontoret och växa med kunder och assistenter.


- Jag tror att 2023 kommer bli ett otroligt lyft för Personlig Assistans i och med den nya lagändringen, ”Stärkt assistans”, säger Monika och fortsätter: - Och vi på MR assistans kommer vilja vara med i framkant för att bidra till en bättre och hållbar personlig assistans för varje individ.


Vill du komma i kontakt med Monika så når du henne på kontaktuppgifterna nedan:

Monika El Harbiti Tel: 010 – 146 88 65 Mail: monika.elharbiti@mrassistans.se

132 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page