top of page

Patrick Norqvist är med och sätter Skellefteå på MR assistans-kartan!

Uppdaterat: 17 marsVi hälsar Patrick Norqvist välkommen till MR assistans! Som en av två medarbetare utgör han, tillsammans med kollegan Jan-Eric och våra personliga assistenter, vårt alldeles färska Skellefteåkontor!


Patrick är född och uppvuxen i Skellefteå men studier, jobb och kärlek har tagit honom på en resa runt i Sveriges avlånga land. Han har Umeå, Göteborg och Märsta men i takt med att barnen började skolan kände familjen att de ville söka lugnet och det hittade Patrick hemma i Västerbotten. Genom ett matchningsföretag som råkade sitta i samma hus som ett assistansbolag hamnade han i branschen som administratör och i den brasnchen och rollen har han sedan blivit kvar sedan 2018.


- Jag gillar variation i mitt arbete men framförallt tycker jag väldigt mycket om de positiva kontakter med kunder som vi får ha i vårt jobb, säger Patrick om varför personlig assistans blivit hans bransch.


Nu är han ny på jobbet i MR assistans men kan rollen och även kollegorna och han ser fram emot att fortsätta få leverera positiv skillnad i kundernas liv.


- Vårt gemensamma mål ska ju vara att leverera en så bra assistans som det bara är möjligt, oavsett om man är personlig assistent, jobbar på kontoret eller vad man nu gör, säger Patrick som känner sig trygg med att det är en sådan kultur det kommer att vara på MR assistans.


- De kollegorna och cheferna man har nu, de känner man sedan tidigare och har ett stort förtroende för. Det känns jättebra!


Utanför jobbet är det framförallt familjen som tar mycket tid. Med två söner på 11 och 12 år är det där han lägger den absoluta merparten av både tid och energi. Men även en annan aktuell och viktig fråga intresserad Patrick.


- Jag har alltid varit intresserad av samhällsskydd och har varit med i frivilligförsvaret. Nu räcker inte tiden riktigt till, men nog är frågan intressant fortfarande, avslutar Patrick Norqvist.Vi är glada över att ha Patrick med oss på resan framåt! Vill du komma i kontakt med Patrick så når du honom på kontaktuppgifter nedan.

Patrick Norqvist

Telefon: 010-146 88 64

E-post: patrick.norqvist@mrassistans.se

142 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page