top of page

Välkommen Hawzhin Sohrabi till oss på MR Assistans AB!

Hawzhin har en gedigen erfarenhet av att arbeta inom bemanning och beredskapstelefoni. Med hennes kunskap och erfarenhet har vi tillsammans arbetat fram en trygg och lösningsfokuserad bemanning för de anställda hos MR Assistans. Det är hon som kommer ta emot samtal för korttidsfrånvaro eller andra akuta situationer som inkommer efter kontorstider.


- Jag har jobbat inom bemanning sedan 2015 på olika assistansbolag. Det har gett mig mycket. Jag tycker det viktigaste inom bemanningen är att kunderna och personalen ska känna sig trygga med att de kan vända sig till oss på bemanningen dygnet runt, säger Hawzhin.


Hawhzin vet vikten av att finnas tillhands för både kunder och assistenter när en bemanning eller nödsituation uppstår. Hon känner sig trygg i sin roll och ser framemot att få prata med gamla och nya kunder samt assistenter.


- Det är Alltid trevligt att prata med personal som ringer in och hjälpa till med att lösa problemen på bästa sätt för både kund och medarbetare.


Hawzhin bor i en lägenhet i Stockholm och trivs bra där. Hon ser positivt på livet och är en glad kvinna på 27 år. Hawzhin gillar att umgås med sina vänner på sin fritid och bara ta vara på vad livet har att ge.-Jag ser fram emot hur vi alla tillsammans ska utvecklas på MR till det bästa. Jag började min tjänst på MR Assistans i slutet på februari och känner redan mig otroligt delaktig och involverad i organisationen, säger Hawzhin.-Vi är glada att kunna hälsa Hawhzin välkommen till oss på MR assistans och är glada över att hon valt att vara med på vår resa framåt, säger Karin Forsberg VD.


Mer information om hur bemanningen arbetar så gå in och läs mer på Tidvis framsidan. Du får tag på bemanningen genom vårt växelnummer:

010 - 146 88 60

315 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page