top of page

VD har ordet

Karin Forsberg är ny VD i MR assistans AB från och med 1 december. Här får ni hennes tankar om sitt nya uppdrag och resan framåt.

Vilken resa vi har framför oss!

Min ambition som VD för MR assistans är egentligen densamma som jag alltid haft med mig in i de uppdrag jag haft inom personlig assistans - vi ska vara det självklara valet för kunder och personal och en förebild för hur personlig assistans ska bedrivas med hög kvalitet.


Jag vill att MR assistans ska vara ett företag där alla får chansen att växa, ett där vi tar tillvara på allas kunskaper, förmågor och där vi ser olikheter som en tillgång. Den möjligheten ska alla känna att den finns där, oavsett var i företaget man befinner sig. Då tror jag att man skapar den gemenskap och arbetsglädje som jag tror krävs för att vi ska lyckas tillsammans som företag.

Att kommunicera, skapa delaktighet och förståelse ser jag som viktiga delar i det ledarskap jag vill utöva och ett sätt att skapa trivsel och arbetsglädje, något som i sin tur är helt avgörande för en god arbetsmiljö.


Jag vill vara med och tillsammans med mina medarbetare bygga upp en inspirerande helhetsbild av möjligheter värda att arbeta mot och känns stolthet inför och jag vill vara en del av att forma en kultur som gynnar företag och medarbetare.

Men framförallt. Jag vill att vi tillsammans ska ha riktigt roligt på resan, när vi gemensamt bygger ett assistansföretag att vara stolta över!

395 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page