top of page

Vi välkomnar Anna Abrahamsson till oss på MR Assistans!

Uppdaterat: 20 mars

Anna visste tidigt att det var vården hon ville arbeta inom. Hon utbildade sig till undersköterska redan på gymnasiet och efter avslutningen så lockade ett jobb henne till att börja som personlig assistent.


- Jag trivdes med att man gjorde skillnad för en annan persons liv. En utmaning som ung var att utgå från kundens behov och beslut, egna värderingar fick sättas åt sidan. Under denna tid växte jag väldigt mycket som person, säger Anna och fortsätter: -Jag har trivts bra i alla mina roller inom vårdyrket, det har gett mig både personlig utveckling och bra arbetslivserfarenhet.


Det är inte bara som personlig assistent hon har jobbat. Hon har arbetat 21 år inom vården och haft roller som bemanningsansvarig, arbetsledare/samordnare, kundansvarig och sedan några år tillbaka har hon rollen som uppdragschef. Hon ser framemot att få fortsätta sin resa som uppdragschef hos oss på MR Assistans.


- Ser fram emot att vi tillsammans arbetar med att uppnå/upprätta målet att MR Assistans är ett hållbart och långsiktigt val inom assistansbranschen. Jag vill leverera kvalitet i alla led och en trygghet för varje unika individs behov. Skapa nya möjligheter och förvalta både gamla och nya relationer.


Anna arbetar med sina kunder och assistenter som ett team. Hon vet vikten av att varje del av teamet är viktigt och behövs för att assistansen ska blir bra. Hon arbetar med att teamet måste ha förståelse för varandras roller och att leda med hjärtat.


- Jag vill gärna få assistenterna att känna sig stolta för skillnaden de gör varje dag, dygnet runt, men peppande ord eller små gester, säger Anna.


Utanför sitt jobb umgås Anna gärna med familjen och vänner. Hon har två barn och bor i Örnsköldsvik där hon är född o uppvuxen. Hon är levnadsglad, positiv och pigg på livet och hon berättar att hon lärt sig att njuta av vad livet ger.


Vill du komma i kontakt med Anna så når du henne på kontaktuppgifterna nedan:

Anna Abrahamsson Te:l 010-146 88 67 Mail: anna.abrahamsson@mrassistans.se

76 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page