top of page

Vi välkomnar Monica Malm till MR assistansMonica har arbetat inom personlig assistans i olika roller. Hon har varit assistent, uppdragschef och kliver idag in i en roll som regionchef på MR assistans.


- Vi är otroligt glada över att få välkomna Monica in i vårt team. Vi känner henne väl sedan tidigare och vet att hon har både värderingar som går i linje med våra men också är en person som passar bra in i den kultur vi vill skapa tillsammans, säger VD Karin Forsberg.


Monica ser fram emot starten på MR och resan vi ska göra tillsammans, men framförallt att arbeta nära kunder och assistenter.


- Jag hamnade inom personlig assistans av en slump men sedan har jag blivit kvar. Jag tycker så mycket om att arbeta med och känna att vi gör skillnad för våra kunder, säger Monica.

- Jag tycker att det är viktigt att arbeta nära både kund och assistent, att få samspelet mellan oss alla att fungera bra och se individerna. Då blir också personlig assistans en fantastisk insats som gör stor skillnad i människor liv!


Monica har under sin karriär arbetat i flera assistansbolag och har där varit kollega med flera MR-medarbetare, inte minst VD Karin. I slutändan var det ett tungt vägande skäl när hon valde att ta steget in i ett nyetablerat bolag, i starten av en utvecklingsresa.


- Det finns en urkraft och en energi i det här som jag tycker är jättespännande! Det är dels roligt att få arbeta tillsammans med tidigare kollegor som jag trivs bra med men framförallt känns det som att vi verkligen kommer att ha bra förutsättningar för att vara en väldigt bra assistansanordnare för våra kunder och en bra arbetsgivare för våra assistenter, säger Monica.

- Jag tror att vi kommer ha väldigt roligt tillsammans och det tror jag att våra kunder och medarbetare kommer att märka av!


Fritiden då? Ja, även där blir det tydligt att Monica brinner för funktionsnedsättningsfrågan.


- Jag är tränare för IBF Faluns parasportlag i innebandy och det är verkligen jätteroligt och ger mycket energi. Man ser vad idrotten betyder för killarna och tjejerna som är med och spelar och det betyder mycket för mig att få vara med och ge dem förutsättningar för att hålla igång. Sedan sitter jag med i styrelsen för FUB och det känns också viktigt, att kunna vara med och påverka.


Vi är mycket glada att välkomna Monica till MR assistans! Vill du komma i kontakt med henne så nås hon på telefon och mail nedan.


Monica Malm

Tfn: 010-146 58 49

E-post: monica.malm@mrassistans.se204 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page